www.korsansozluk.com

Haziran 27, 2007

Hakan Arslanbenzer

Filed under: H — korsansozluk @ 11:40 pm

neo epik

4 Yorum »

  1. İsmet özel nam şahsiyetin müridlerindendir. Kendini radikal müslüman göstermekle birlikte müslümanlığın bir çok yönüne ve genel anlamı ile müslünmanlara düşman ifadeler sarfettiği gözlenmiştir. Şule yayınları sayesinde kendini şair bellemiştir. Sanıyorum bir iki kitabı da yayınlanmıştır. İ.ü den mezun olduğu rivayet edilir.(bu kısım şahsa aleni iftira içerdiğinden silinmişir) Murat Menteş ile uzun bir geçmişleri olup Murat Menteş ina çoluk çocuğa ve Gerçek Hayat a geçişi ile ilişkileri sanıyorum kopmuştur. İbrahim tenekeci ilede, şaban abak ile de arkadaşlığı vardır ama bu sayılan şahıslar hakikaten düzgün adamlardır.

    Yorum tarafından arsivci — Haziran 28, 2007 @ 9:58 am

  2. hakan bey cevabınızı hem buraya hem de http://www.korsansozluk.com adresine gönderdik. yorumu silme durumu ise cevabınız zaten yorumu kendi içinde silmiş olmuyor mu? arşivci isimli üyemize de ulaşıp durumu izah edeceğiz. ve yönetimdeki diğer arkadaşları da bilgilendirip bu konuda gerekli işlemin yapılmasını sağlayacağız.

    selamlar…

    Yorum tarafından korsansozluk — Temmuz 11, 2007 @ 3:28 pm

  3. hakan bey, diğer arkadaşlarla görüştük hemen kaldırdık. ayrıca yine hakaret dolu bir yorum daha gelmişti onu da yayınlamadık… selamlar…

    Yorum tarafından korsansozluk — Temmuz 11, 2007 @ 3:43 pm

  4. iyi güzel de, iftirayı sildiğinize göre, benim uyarımı ve kendi notlarınızı da silmeniz gerekmez mi? afedersiniz, tavrınızdan size güvenebileceğim çıkıyor, ama uzaktan bakınca biraz da oyuna benziyor bunlar. dolayısıyla da, bütün alakalı herşeyi silmenizi rica etmek zorundayım. iftira silinip çöp olduğuna göre, benim uyarıma da sizin notlarınıza (bu yorum ve sizin orijinal yorumdaki notunuz da dahil olmak üzere) hiç gerek kalmamış.

    bir de “arşivci” karakterinin zafer yalçınpınar olduğunu düşünmeye eğilimliyim, bu kişi sürekli olarak “arşivciyim ben arşivciyim arşivci” diyerek bir süredir bana yönelik iftiralarda bulunmakla meşgul zira. “arşivci” her zamanki iftiracım mı, yoksa kendisine arkadaş mı edinmiş?

    selamlar

    Yorum tarafından hakan arslanbenzer — Temmuz 12, 2007 @ 1:13 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Yorum bırakın

WordPress.com'da ücretsiz bir web sitesi ya da blog oluşturun.